Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitt Romney îi dă la 'temelie' lui Donald Trump: 'Greşeşte când acuză fraudarea alegerilor. Inflamează de o manieră imprudentă pasiuni distrugătoare'

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Senatorul republican Mitt Romney l-a criticat vineri pe Donald Trump, care repetă, fără a avea dovezi, că alegerile prezidenţiale au fost fraudate, şi a estimat că afirmaţiile preşedintelui subminează instituţiile şi alimentează tensiunile, informează AFP.

"Preşedintele are dreptul să ceară o renumărare" a voturilor, însă "el greşeşte atunci când spune că alegerile au fost fraudate", a subliniat, într-un mesaj pe Twitter, Mitt Romney, care are o relaţie destul de dificilă cu Donald Trump, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

"A spune aceasta dăunează cauzei libertăţii aici (în SUA) şi în lume, slăbeşte instituţiile care se află în centrul Republicii şi inflamează de o manieră imprudentă pasiuni distrugătoare şi periculoase", a adăugat Mitt Romney, care în trecut a candidat pentru preşedinţia SUA.

Donald Trump a acuzat din nou joi fraudarea alegerilor, fără a aduce dovezi în sprijinul acuzaţiilor sale.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.