Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MM Stoica, după meciul cu CFR Cluj: 'Arbitrajul a fost echidistant'

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, după remiza de la Cluj-Napoca, scor 1-1, că arbitrajul lui Ovidiu Haţegan a fost unul echidistant.

"Vă văd destul de supărat, nemlţumit. Bănuiesc că pe aceeaşi temă, arbitrajul", a început reporetrul Telekom Sport.

"Nu pot să fiu nemulţumit de arbitraj atât timp cât, în opinia mea - nu mă interesează părerile altora, eu nu am văzut nicio reluare - consider că a fost un arbitraj echidistant. Se poate discuta de două faze. Una în favoarea CFR-ului, când s-a anulat un gol poate valabil. Doar că a fost la 0-0 şi după aia s-a făcut 1-0, în ultimele minute ale primei reprize. Dacă la 1-1 noi am avut penalti, atunci se poate discuta mai mult. Dar nu pot să mă leg de o fază, nu vreau să fiu ridicol. Eu zic că brigada condusă de Ovidiu Haţegan a încercat să ducă meciul la bun sfârşit şi a arbitrat echidistant", a răspuns Stoica, potrivit News.ro.

Citește și: Gigi Becali și-a DESFIINȚAT echipa, după egalul cu CFR: Amenință că se retrage și anunță jucătorii pe care-i DĂ AFARĂ de la Steaua

El a adăugat că rivala la titlu a fost mulţumită de egal: "Faptul că CFR a făcut o schimbare pentur trecerea timpului înseamnă că au încercat să nu piardă această partidă, nu a încercat să câştige şi poate că este normal pentru că aveau un avantaj de patru puncte înainte de acestui joc şi ştiau că avem un meci foarte important, derbiul fotbalului românesc, cu Dinamo, odihnită datorită condiţiilor atmosferice, pe care noi nu le-am văzut, dar asta a fost. Poate o să creăm noi un ciclon în tribune cu suporterii noştri şi o să micşorăm distanţele faţă de adversarii noştri."

Stoica a lăudat un gest al lui Ovidiu Hoban de la CFR, care a trimis o minge în afara terenului, în loc să de clanşeze o acţiune periculoasă de atac, pentru că Dennis Man acuza o accidentare.

"Ceea ce este de remarcat în opinia mea, este un gest făcut de Ovidiu Hoban, care la o fază care putea să prezinte pericol pentru noi, a trimis mingea în afara terenului de joc pentru că Denis Man era căzut. Sunt gesturi mai rare în fotbalul românesc şi mi-aş dori să fie din ce în ce mai des întâlnite, numai că ar trebui să avem mai mulţi jucători cu valoarea şi caracterul lui Ovidiu Hoban", a spus el.

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a doua, FCSB, în etapa a XI-a a campionatului. Golurile au fost marcate de Urko Vera '45 pentru gazde şi Budescu '63 pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.