Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MM Stoica, ironic cu dinamoviștii: 'Campioana play-out-ului. Doar la o echipă mă refer'

www.digisport.ro
MM Stoica FCSB

FCSB s-a calificat la pas în optimile de finală ale Cupei României, după victoria cu 6-1 obținută la Cluj, contra celor de la Sănătatea, astfel că după meci MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, n-a ratat ocazia de a-i mai ironiza încă o dată pe rivalii de la Dinamo.

Entuziasmat de cele mai recente trei rezultate ale elevilor lui Nicolae Dică, care s-au impus în deplasare, în Europa League, pe terenul celor de la Be’er Sheva cu 2-1, apoi în Liga 1, 7-0 cu ACS Poli Timișoara și acum acest 6-1 cu Sănătatea Cluj, din Cupa României, oficialul vicecampioanei a vorbit și despre lupta la titlul în Liga 1.

Citește și: Gigi Becali a izbucnit în direct la TV: 'Băi, nenorociţilor, lăsaţi ţara să respire, comuniştilor!'

”E bine pentru noi că va fi o luptă în trei pentru câștigarea campionatului. Ar fi fost bine să fie o luptă în patru, dar alții trebuie să-și schimbe numele în campioana play-out-ului. Doar la o echipă mă refer! Știți voi care este aceea.

Odată cu realegerea lui Gino Iorgulescu în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, cei de la Dinamo ar putea beneficia de o schimbare în regulament. Dacă play-off-ul ar fi format din 8 echipe și play-out-ul din 6, atunci ar avea și ei șanse de a pătrunde în elita fotbalului românesc. Așa, e mai greu”, a spus MM Stoica, la Pro X, conform Digisport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.