Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moțiunea PNL pe Sănătate, acoperită de scandalul Dragnea-Tudose: 'Ce face Guvernul în Sănătate este o nenorocire'

Cristian-Busoi-2

Cristian Bușoi atrage atenția că moțiunea PNL pe sănătate este acoperită de scandalul Dragnea-Tudose.

„Este rău că trăim într-o țară și facem o politică în care o moțiune pe Sănătate este un subiect puțin spre deloc băgat de seamă în dezbaterea publică și politică.

Asta deși moțiunea vizează un ministru în mandatul căruia au murit zeci de copii din cauza unei boli eradicate în UE, iar partidele care conduc astăzi România au ajuns la guvernare cu promisiunea construirii de spitale, însă nu au făcut absolut nimic pentru a atrage banii europeni gratis pentru acest obiectiv. Cel mai rău lucru nu este circul politic al guvernării PSD, care va afecta, în cele din urmă, și perspectiva de încredere asupra evoluției economice a țării.

Cel mai rău lucru este că Sănătatea a ajuns un domeniu neglijat complet. Nu este vorba doar despre incapacitatea unui ministru, ci despre dezinteresul total al guvernării pentru domeniul Sănătate. Singurul lucru pe care l-a oferit PSD în Sănătate este minciuna creșterilor de salarii de mii de euro pentru medici.

Câștigarea alegerilor la scorul obținut de PSD și întocmirea unei majorități așa cum este cea care susține guvernarea, ar fi însemnat, în mod normal, o răspundere politică și ar fi implicat, în mod normal, o gândire și o coerență de acțiune politică într-un domeniul cheie al programului de guvernare.

Nimic din toate acestea: nici răspundere politică, nici preocupare, nici coerență nu a arătat guvernul PSD, ba chiar dimpotrivă. Dezinteresul a fost criminal și a dus la victime, care au făcut, pentru prima dată, România subiect de atenționări politice de la nivelul Comisie Europene în legătură cu situația din Sănătate.

Faptul că moțiunea pe Sănătate nu este mai vizibilă în dezbaterea publică nu este o constatare resemnată. Dimpotrivă. Arată nevoia de multă agresivitate politică din partea opoziției, dar mai ales nevoia de a lega acțiunea politică a PNL de acțiunea civică, pentru a face un front comun împotriva dezinteresului criminal al PSD în domeniul Sănătății.”, transmite Bușoi printr-un comunicat de presă.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.