Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOARTE controversată a unui AFACERIST: A fost găsit, fără suflare, cu răni în zona gâtului

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un cunoscut om de afaceri a fost găsit mort în propria casă, cu răni în zona gâtului. Criminaliştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi iau în calcul atât varinanta unui jaf urmat de crimă dar şi pe cea a sinuciderii, anunță Antena 3.

Este vorba despre un afacerist din Fălticeni, Viorel Acârnăresei. Alarma a fost dată chiar de fratele victimei. După ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon câteva zile, s-a dus să-l caute acasă. Când a ajuns acolo. a avut un şoc. Casa era răvăşită, iar victima, un bărbat de 58 de ani, zăcea prăbuşit la pământ, fără suflare. În urmă cu 8 ani, valutistul fusese jefuit, din casă furându-i-se 2,8 miliarde de lei vechi.

Citește și: Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

Un vecin susține că l-a înjunghiat cineva în casă. Victima deţinea un club în oraşul Fălticeni, iar cunoscuţii acestuia spun că se ocupa şi de schimbul de valută.

Un alt vecin a declarat, pentru Antena 3, ”că cineva a intrat să fure bani sau chestii din astea. Dar nu ştiu sigur. Avea bani multi in casa tot timpul.” El a fost gasit mort de un frate, venit in vizita la casa valutistului deoarece acesta nu mai raspundea la telefon.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați: În funcție de ce s-ar putea calcula noua taxă auto și cine ar putea plăti cel mai mult

Criminaliştii au ridicat probe de la faţa locului şi au început cercetările pentru moarte suspectă.

În clipa de faţă poliţiştii şi procurorii iau în calcul amble ipoteze: atât cea a crimei cât şi cea a unei sinucideri. Ei iau în calcul ca afaceristul să fi fost ucis chiar de propria sa fiica, o tanara de 17 ani cu probleme psihice. Fata era fugita de acasa, insa a fost gasita de politisti, vineri seara, pe o strada din apropierea casei. Ea a fost internata la Psihiatrie si urmeaza sa fie audiata ulterior, cu acordul medicilor.

Cadavrul omului de afaceri a fost dus la IML pentru necropsie. Medicii legişti vor fi cei care vor stabili dacă a fost crimă sau sinucidere.

Citește și: Inedit! Cine sunt marii câștigători, după revoluția fiscală și cine va fi afectat de scăderea impozitului pe venit .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.