Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte sinistră în seara de Revelion: O femeie blocată în mașină a decedat după ce i s-a făcut rău la volan

Ultima Ora breaking news

O femeie de 42 de ani a murit, duminică, după ce i s-a făcut rău la volan, maşina fiind oprită pe marginea unei străzi din Piteşti. Ea era singură în maşină, cu uşile blocate, iar trecătorii au sunat la 112. Femeia a fost scoasă de către salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş după ce aceştia au spart geamul autoturismului şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, pe strada Gheorghe Ţiţeica din municipiul Piteşti, autorităţile fiind anunţate că într-un autoturism tras pe dreapta se află o femeie blocată, care nu răspunde.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au intervenit. Salvatorii au spart unul dintre geamurile autovehiculului şi au scos-o pe femeia de 42 de ani, care se afla singură în autoturism, la volan. Echipajele au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator, i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.