Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moarte suspectă în Rusia: Un director cheie al Gazprom s-ar fi sinucis

jurnal.md
rusia politie criminalist

Un nume-cheie al companiei Gazprom, numită „perla economică” a lui Vladimir Putin, a fost găsit fără viață de către soția acestuia, în garajul locuinței sale. Moartea directorului este considerată suspectă de către anchetatori ruși, deși se ia în calcul și sinuciderea. Acesta locuia într-un cartier exclusivist, în apropiere de Sankt Petersburg.

Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom a fost descoperit mort în garajul casei sale, în apropiere de Sankt Petersburg, Rusia. Oamenii legii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili împrejurările morții lui Alexander Tyulakov, al cărui cadavru a fost găsit în prestigioasa zonă Leninskoye din districtul Vyborg, regiunea Leningrad, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Un bilet a fost găsit în apropierea trupului fără viață, au declarat anchetatorii. Cu o lună mai devreme, în aceeași zonă, a fost găsit cadavrul unui manager de top al unei alte divizii Gazprom. Ambii decedați au lucrat anterior la Gazprom Transgaz. Corpul directorului general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări pentru securitate corporativă al Gazprom a fost găsit într-o zonă a cartierului Vyborgsky.

Bărbatul de 61 de ani ar fi lăsat un bilet de adio

În dimineața zilei de 25 februarie, poliția a primit un mesaj despre moartea unui bărbat pe strada Rubinovaya, din Leninsky. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe decedat într-o anexă a garajului. Lângă se afla un bilet. Decedatul a fost identificat ca fiind Alexander Tyulakov, în vârstă de 61 de ani, director general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom pentru securitatea corporativă. Această diviziune îndeplinește funcțiile de trezorerie a întregului monopol.

Cine era Alexander Tyuliakov

Înainte de numirea sa în UCC, Alexander Tyuliakov a lucrat ca director general adjunct pentru securitate corporativă și resurse umane la Gazprom Transgaz St. Petersburg, o filială 100% a Gazprom, care era angajată în exportul și transportul de combustibil în nouă regiuni ale Rusiei. Circumstanțele incidentului sunt stabilite de Comitetul de Investigații al Regiunii Leningrad.

Alt nume-cheie din Gazprom a procedat la fel

Acum o lună, un șef al serviciului de transport al Gazprom Invest, Leonid Shulman (60 de ani), a fost găsit mort într-un conac de pe strada Zhemchuzhnaya din aceeași zonă Leninskoye. Pe partea laterală a căzii a fost găsit un cuțit retractabil. S-a găsit și un bilet. Shulman a mai lucrat anterior pentru Gazprom Transgaz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.