Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Moartea ne pândeşte în curtea Spitalului Judeţean. Suntem în război, pe front, cu arma la picior`, spune prefectul Buzăului

msn.com
deces covid mort decedat spital pacient autopsie

Prefectul judeţului Buzău, Daniel Ţiclea, proaspăt învestit în funcţie, spune că "moartea ne pândeşte în curtea Spitalului Judeţean", măsurile privind restricţiile vor fi aplicate cu "fermitate şi determinare", însă economia nu va fi oprită, potrivit news.ro

Pe de altă parte, liberalul a dezvăşuit că are în plan o întâlnire cu reprezentanţi ai Bisericii pentru a le solicita ajutorul astfel încât mesajul medicilor să ajungă la enoriaşi.

Prefectul Daniel Ţiclea a anunţat că prioritatea sa zero va fi lupta împotriva coronavirusului, pentru că "moartea ne pândeşte în curtea Spitalului Judeţean”.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

”Pentru viitor, prioritatea zero va fi lupta cu pandemia, pe două paliere: în afară de restricţii, asigurarea platformelor de vaccinare şi sprijin pentru sistemul medical, pentru că ştim ce e în Spitalul Judeţean şi ce se întâmplă la spitalele suport. (..) Suntem în război, pe front, cu arma la picior. E nevoie de o consiliere socială, politică şi cu actori economici ca să ne putem apropia de o victorie şi să ne reluăm vieţile", afirmă el.

Pe de altă, economia nu va fi oprită, a subliniat Ţiclea.

”Vreau să dau şi un mesaj către mediul economic din Buzău. Toţi agenţii economici, dacă vor veni în întâmpinarea restricţiilor cu bună credinţă, vor avea din partea noastră tot sprijinul pentru ca motorul economic să funcţioneze. Avem în primul rând în atenţie viaţa oamenilor dar nu vrem să luăm măsuri de oprire a economiei, a precizat prefectul.

Pe de altă parte, prefectul de Buzău a dezvăluit că are în plan o întrevedere cu reprezentanţii Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei cărora să le ceară ajutorul pentru ca mesajul medicilor cu privire la pandemie şi vaccinare să ajungă mai repede la buzoienii din tot judeţul.

„Am în intenţie, dar e un draft, şi nu depinde doar de mine, vreau să am o întâlnire, nu neapărat personală, instituţională, indiferent cum o fi, cu conducătorii Bisericii. Vreau să fac acest lucru chiar săptămâna aceasta şi sper să găsesc înţelegere, să transmitem un mesaj comun", a declarat luni seară la un post local de televiziune prefectul Daniel Ţiclea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.