Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moartea Reginei Elisabeta a II-a: Prinţul Harry a sosit la Balmoral

regina elisabeta

Ducele de Sussex, prinţul Harry, a ajuns joi la castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia unde a murit în cursul zilei bunica sa, regina Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani, transmite EFE.

După cum a informat presa locală, fiul cel mic al noului rege, Charles al III-lea, şi al prinţesei Diana de Wales, a fost văzut într-unul dintre vehiculele care intrau pe poarta castelului.

Înainte sosise şi fratele său mai mare, William, ducele de Cambridge, însoţit de unchii săi - ducele de York, Andrew, contele de Wessex, Edward, şi contesa de Wessex.

Ducesele de Cambridge şi Sussex, Kate şi Meghan, nu au călătorit la castelul Balmoral împreună cu soţii lor.

Potrivit presei locale, Kate a rămas la Castelul din Windsor pentru a avea grijă de cei trei copii care joi au început şcoala la un nou colegiu din zonă, în timp ce Meghan a rămas la Londra, dar nu va mai participa la un eveniment de decernare a unor premii, aşa cum era prevăzut.

Harry şi Meghan, care locuiesc în SUA, efectuau săptămâna aceasta o vizită în Europa. Ambii s-au aflat azi în Germania, unde au participat la o competiţie sportivă a militarilor veterani, şi aveau în plan să călătorească în această noapte la Londra pentru a asista la decernarea premiilor unei fundaţii împotriva bolilor pediatrice.

Pe de altă parte, agenţia dpa a transmis că poliţia a dat la o parte barierele care blocau intrarea în Castelul Balmoral pentru a permite oamenilor să depună flori în amintirea reginei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.