Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mocanu intră la rupere și demască un subofițer MApN! Fifor, sesizat: 'Ce-ar fi să îl dați afară? După ce terminați de bombardat Rusia cu rachetele balistice'

www.antena3.ro
Ingrid Mocanu ANRP

Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției, demască un subofițer MApN, după ce acesta a făcut pe Facebook mai multe comentarii cu caracter politic și jignitoare la adresa sa. Ingrid Mocanu a anunțat printr-o postare pe pagina de socializare că a trimis o sesizare ministrului Mihai Fifor.

Un europarlamentar îl face zob pe Mihai Fifor după ce a scos porumbelul pe gură': 'În acest ritm, gafele Guvernului Dăncilă vor declanșa și un conflict regional

„Am început ofensiva împotriva tuturor celor care din jigodism, din nesimțire sau contra cost transformă spațiul public virtual în latrina propriilor frustrări.
Azi, episodul I: individul BÎRLOGEANU, subofițer MApN.
I-am trimis sesizare domnului Fifor, în subordinea căruia lucrează. 
Domnule Fifor, oare acesta este un limbaj demn de un ”luptător pentru apărarea patriei”? Oare asta trebuie să facă militarii patriei? Să adreseze injurii și jigniri unor cetățeni simpli, fără funcții în partide sau în domeniul public? De asta vă plătim noi pe dvs., domnule ministru, și pe acești ”vajnici apărători” ai patriei? Pe banii mei, în timpul programului, acest individ își exhibă mizeriile de caracter în spațiul public? 
Ce-ar fi să îl dați afară? După ce terminați de bombardat Rusia cu rachetele balistice, desigur. Sau dacă nu, poate plecați dvs.... că poate vrea domnul... sau domnul... să își facă treaba.
Și vor urma mulți. Credeți că dacă vă ascundeți în spatele unor conturi de troli nu știu cine sunteți? Știu. Și vă voi găsi oricât de maeștri vă veți considera în arta disimulării. Și din câți sunteți, vă voi chema în fața organelor... cum vă place vouă. Probabilitatea să fiți trași la răspundere există: ia să vedem pe cine pică ”măgăreața”... ruleta rusească. Continuați să jigniți și să insultați pe site - uri: poate aveți bani de dat și nu aveți cui. Eu strig ”prezent”! 
PS - să fii un partid de anvergura PSD și să lași un șofer de TIR să te batjocorească în așa hal ... asta da forță de partid”, scrie Mocanu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.