Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mocnește un nou scandal în Parlament pe legile justiției: 'Nicolicea a mai copt ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Comsia de Regulament a Camerei Deputaţilor a fost convocată, miercuri, la ora 9.00, urmând a se discuta o propunere care prevede, printre altele, ca toate amendamentele admise aduse unui articol să fie supuse unui singur vot.

"Aseară, Nicolicea a trimis SMS pentru a convoca Comisia de Regulament acum la 9 dimineaţa. Pregăteşte încă o porcărie. La 10 e deja plen al Camerei convocat intempestiv ieri cu un singur punct pe ordinea de zi: modificarea de Regulament a lui Iordache. Dar acea modificare a primit raport de respingere în Comisie: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2017/ph104_rap104.pdf. Asta îi încurcă destul de de tare în plen, aşa că Nicolicea a mai copt ceva", a scris deputatul USR Cătălin Drulă pe Facebook.

Ministrul de Interne, reacţie promptă după crima de la metrou. Ce a transmis Carmen Dan

"Se pare că are o altă propunere de modificare a Regulamentului mai veche, pe care o scoate din sertar, îi adaugă articolul de la Iordache şi...
a) ori UDMR o votează de data asta

b) ori vine cu interpretarea lui că în Comisia lui nu se voteazaă pe principiul un om - un vot, ci fiecare votează cu ponderea partidului lui în Parlament (un non-sens, de altfel)

Nu mai spun că orice şedinţă de Comisie trebuie convocată conform Regulamentului cu minim 24 de ore înainte. Cum ziceam, Nicolicea a dat SMS aseară pentru şedinţă acum dimineaţa la 9. Şedinţele de Comisie de Regulament au loc în biroul propriu al lui Nicolicea. Deşi şedinţele de Comisie sunt publice conform Regulamentului şi oricine are dreptul să participe, presa e pusă să aştepte în faţa uşii. Parlamentul e luat pe persoană fizică în momentul ăsta în turbarea de a dărâma Justiţia", a mai spus parlamentarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.