Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mocnește REVOLTA între deținuți la Penitenciarul Galați: O nouă bătaie între pușcăriași

penitenciare.info
penitenciar puscarie info

Incident la Penitenciarul Galați. Un deținut a ajuns la spital după ce a fost bătut de colegul de celulă. Cei doi au fost despărțiți de gardieni, iar conducerea închisorii a declanșat o anchetă.

Un deținut a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg de celulă. Incidentul s-a produs vineri la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați, scrie mediafax.ro.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

„Pe fondul unui conflict spontan, un deținut custodiat de Penitenciarul Galați a fost agresat de o altă persoană privată de libertate în camera de deținere în care aceștia erau cazați. Personalul operativ din cadrul penitenciarului a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului și separarea deținuților implicați în altercație. Deținutul agresat a fost transportat la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea efectuării unor investigații medicale de specialitate. Deținutul agresor a fost, de asemenea, prezentat la cabinetul medical al unității, fără recomandare de consult suplimentar”, au anunțat reprezentanții Penitenciarului de Maximă Siguranță din Galați.

În conformitate cu prevederile legale, administrația închisorii a sesizat organele judiciare și a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate. În penitenciar a fost declanșată o anchetă.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’

Un alt incident grav a avut loc în urmă cu zece zile la penitenciarul gălățean. Cinci deținuți s-au luat la bătaie în zona de plimbare, iar unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale la un spital din oraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.