Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moda care i-a lovit pe oamenii politici în anul 2019: cum au încercat să se apropie de oameni

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu Catu

Rețelele de socializare au fost invadate, în 2019, de selfie-urile politicienilor, care au dorit astfel să arate o nouă latură a lor, mai populară, mai umană și mai aproape de oameni. Dintre toți, actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, pare cel mai mare fan al acestui stil fotografic.

Citește și: Marcel Vela a EXPLODAT, în plină ședință a MAI: a CONCEDIAT pe loc un șef din Poliție

La partid, în Parlament și la Cotroceni. Florin Cîțu, actualul șef al Finanțelor, nu a ratat niciun loc pe unde a trecut fără a-și face câte un selfie. Alături de premierul Ludovic Orban, mai marele liberalilor, de președintele Klaus Iohannis, dar și împreună cu membrii Executivului, Cîțu a vrut să imortalizeze momentele și să le lase posterității pe pagina sa de Facebook.

În peisaj apare și Klaus Iohannis, e doar că nu el face fotografiile, ci doar se lasă fotografiat alături de alegători.

Și colegii săi de partid, printre care secretarul general al PNL, senatorul Alina Gorghiu sau europarlamentarul Siegfried Mureșan, par să aibă o pasiune pentru stilul selfie.

Situația nu este diferită nici la social-democrați, fie că vorbim de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sau de senatorul Gabriela Crețu, soția liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Moda selfiurilor a fost însușită și de alți lideri politici. Printre ei președintele PMP, Eugen Tomac. El a vrut să marcheze prima zi din mandatul de europarlamentar, precum și participarea, alături de Traian Băsescu, la o dezbatere în Parlamentul European.

Nici Dan Barna, candidatul USR PLUS nu s-a lăsat mai prejos. El a postat periodic, în campania prentru prezidențiale, fotografii în care apărea făcându-și selfiuri cu alegătorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.