Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MODA din Sectorul 1 se EXTINDE: Sectorul 3, PLIN DE GUNOAIE aruncate de oameni pe străzi - Robert Negoiță a IZBUCNIT

Facebook Robert Negoita
gunoi sectorul 3

Mai multe deșeuri voluminoase au fost aruncate pe străzile din Sectorul 3 al Capitalei. Primarul sectorului a publicat în mediul on-line mai multe fotografii cu scaune, saltele și ambalaje de mari dimensiuni lăsate de bucureșteni pe străzi, conform Mediafax.

Fotografiile cu deșeurile aruncate de bucureșteni pe străzi au fost publicate pe pagina de Facebook a primarului Sectorului 3, Robert Negoiță.

Citește și: ÎPS Teodosie S-A SUCIT privind vaccinarea anticoronavirus: Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive

„Fotografii din aceste zile. Și reprezintă doar câteva dintre situațiile în care așa înțeleg unii cetățeni să "păstreze" curățenia. Nu mai e cazul, sper, să subliniem că nu așa se procedează. Sau să punctăm că cei prinși că depozitează deșeuri pe unde apucă pe domeniul public sunt amendați”, a anunțat, pe Facebook, primarul Robert Negoiță.

Edilul sectorului 3 are o soluție pentru cei care au deșeuri voluminoase.

„Poate este nevoie să ne reamintim faptul că avem la dispoziție o soluție simplă și rapidă prin care putem să aruncăm deșeurile voluminoase. Ce avem de făcut, așadar, când vrem să debarasăm astfel de resturi? Foarte simplu: apelăm Direcția de Salubritate care ne și îndrumă. Complicat? Absolut deloc! Presupune vreun efort semnificativ? Nici vorbă! Ne ajută să fim civilizați și să păstrăm curățenia? 100%!”, a precizat Robert Negoiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.