Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moda plagiatelor a intrat după gratii: Un deținut de la Rahova a încercat să obțină eliberarea condiționată cu o lucrare științifică luată de la un alt autor

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Un deținut din Penitenciarul București - Rahova a încercat eliberarea condiționată cu o lucrare științifică, spunând că îi aparține, ceea ce s-a dovedit a fi fals. Persoana condamnată a fost trimisă în judecată pentru instigare la abuz în serviciu, potrivit Mediafax.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București, bărbatul a fost trimis în judecată pentru instigare la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în participație improprie.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban anunță că se revine la declarația pe propria răspundere: În ce situații e necesară

Practic, în 29 aprilie 2019, bărbatul, fiind deținut Penitenciarul București – Rahova, a prezentat Comisiei de Liberare Condiționată constituită la nivelul Penitenciarului în mod mincinos, spunând că el este autorul unei lucrări științifice.

„Prin această acțiune, inculpatul i-a determinat pe membrii comisiei, funcționari publici, să-și îndeplinească în mod defectuos atribuțiile de serviciu, prin încălcarea dispozițiilor prevăzute de legislația primară, cu consecința considerării ca executate, în mod greșit, a 30 de zile din cuantumul pedepsei”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Rechizitoriul a fost trimis Judecătoriei sectorului 5 al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.