Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul Chrissy Teigen a renunţat la contul său de Twitter

foxnews.com
Chrissy Teigen

Modelul, vedeta TV şi antreprenoarea Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a renunţat, după mai bine de un deceniu, la contul de Twitter care era urmărit de peste 13,7 milioane de utilizatori, potrivit News.ro.

Înainte să îşi şteargă contul, ea a scris: „Pentru mai bine de 10 ani, voi aţi fost lumea mea. Sincer, datorez atât de multe acestei lumi pe care am creat-o aici. Vă consider sincer pe mulţi dintre voi prietenii mei. Dar este timpul să spun la revedere”. Teigen a adăugat că prezenţa pe platformă nu mai e benefică pentru ea.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Ieşirea ei de pe platformă este o lovitură dată companiei, care a încercat de mai mulţi ani să îşi îmbunătăţească abilitatea de a stopa hărţuirea şi alte comportamente dăunătoare. Teigen a reclamat anterior şi că a fost afectată de criticile primite pe Twitter.

„Obiectivul vieţii mele este să fac oamenii fericiţi”, a mai scris ea în ultimul mesaj publicat. „Durerea pe care o simt când nu fac asta este prea mult pentru mine. Dorinţa mea este să fiu plăcută şi să enervez oamenii m-a făcut să fiu persoana pe care nu aţi ales să o urmăriţi şi un alt om decât cel care a fost aici iniţial”.

Teigen şi-a deschis contul de Twitter în mai 2009. Conturile ei de pe alte platforme, inclusiv Instagram şi YouTube, rămân active.

Utilizator foarte activ pe Twitter, ea şi-a împărtăşit aici părerile politice, dar şi reţete şi fotografii cu familia sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.