Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul Chrissy Teigen, soţia lui John Legend, a anunţat că a pierdut sarcina într-o postare pe Instagram

foxnews.com
Chrissy Teigen

Modelul Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a anunţat că a pierdut sarcina după mai multe zile în care a fost spitalizată, informează News.ro

Teigen a publicat pe Instagram mai multe fotografii alb-negru în care apare plângând, pe patul de spital.

„Suntem şocaţi şi îndureraţi aşa cum doar auzi că e posibil, e genul de durere pe care nu am mai simţit-o. Nu am putut opri sângerarea şi nici să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda sacilor de transfuzii de sânge. Pur şi simplu nu a fost suficient”, a scris ea. „Nu hotărâm vreodată numele copiilor până în ultimul moment posibil de după naştere, înainte de a părăsi spitalul. Dintr-un anumit motiv, am început să îl numim pe acest micuţ din burta mea Jack. Aşa că el va fi Jack pentru noi. Jack s-a străduit mult să fie parte din familia noastră şi va fi mereu. Lui Jack al nostru: îmi pare atât de rău că primele câteva momente ale vieţii tale au fost marcate de atât de multe complicaţii, că nu am putut să îţi oferim casa de care aveai nevoie să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu”.

Teigen a adăugat că ea şi soţul ei sunt recunoscători pentru viaţa pe care o au, pentru cei doi copii, Luna şi Miles, concepuţi in vitro, însă acum sunt în doliu.

Cuplul a anunţat în urmă cu mai mult de o lună, în videoclipul piesei „Wild”, că aşteaptă al treilea copil, conceput pe cale naturală.

Citește și: Trupa AC/DC a confirmat reuniunea şi lansarea unui nou album

La începutul lunii septembrie, Teigen a dezvăluit că medicul i-a recomandat repaus complet pentru câteva săptămâni. Ea a fost apoi spitalizată din cauza „sângerării masive”.

„În cei mai simpli termeni, putem spune că placenta mea este foarte, foarte slabă. Mă simt chiar bine. Copilul este atât de sănătos, creşte mai puternic decât Luna sau Miles. Se mişcă mult. Este puternic. Sunt atât de încântat de el pentru că este atât de minunat, cel mai puternic micuţ. Abia îl aştept”, a scris ea în urmă cu câteva zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.