Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Modelul și actrița americană Kim Porter a fost descoperită moartă în locuința sa

lumanare doliu

Modelul și actrița americană Kim Porter, fosta parteneră de viață a lui Sean "Diddy" Combs, mamă a trei dintre cei șase copii ai acestuia, a fost descoperită moartă în locuința sa din Los Angeles, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Surse din poliție au declarat pentru tmz.com că Porter s-a culcat devreme miercuri seară, pentru că nu se simțea bine, iar, joi dimineață, când membri ai familiei sale au mers să o trezească, au descoperit-o lipsită de cunoștință. Medicii chemați la fața locului au declarat decesul.

Potrivit acelorași surse, Kim Porter nu se simțea bine din cauza unei răceli sau gripe, pentru care lua vitamine. Autoritățile încearcă și să determine dacă o recentă călătorie în Africa, de unde ar fi putut contracta o boală, ar putea fi cauza decesului.

Citește și: Hugh Grant va juca alături de Nicole Kidman în miniseria HBO 'The Undoing'

În locuință nu au fost descoperite substanțe ilegale, iar autoritățile așteaptă rezultatele autopsiei și ale testelor toxicologice.

Kim Porter și Diddy - un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, actor şi rapper premiat cu Grammy - au avut o relație de 13 ani și s-au despărțit în 2007. Din această relație au rezultat trei copii, Christian, născut în 1998, și gemenele Jessie James și D'Lila, născute în 2006. Porter mai avea un fiu, actorul Quincy Brown, dintr-o relație anterioară cu cântărețul Al B. Sure, pe care l-a crescut împreună cu Diddy.

Prietenii rapperului spun că acesta este "șocat și devastat" din cauza morții fostei partenere de viață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.