Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran, a explodat după decizia CJUE: arată că judecătorii CCR din România sunt niște ticăloși

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Moise Guran

Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) a pronunțat luni, 24 iulie, hotărârea menită să arate dacă judecătorii naționali pot lăsa neaplicate deciziile Curții Constituționale (CCR) și ale Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) cu privire la întreruperea prescripției răspunderii penale. De hotărârea CJUE atârnă soarta a mii de dosare în care, potrivit normelor naționale în vigoare, trebuie dispusă încetarea procesului penal ca urmare a prescrierii faptelor.

Jurnalistul Moise Guran susține că această decizie a CJUE arată faptul că judecătorii Curții Constituționale din România sunt niște ”ticăloși” care fac jocuri politice.

”Curtea de Justiție a UE a ajuns la concluzia că la Curtea Constituțională a României sunt niște ticăloși puși judecători. Iar judecătorii-judecători, ăia adevărați, sunt niște cccioși dacă mai aplică deciziile CCR care-s evident proinfracționale și antisociale.

Trebuia să mai zică CJUE și că nimic nu se poate face în România fără desființarea/reformarea CCR. Dar n-a zis. Poate zice și asta peste vreo șapte ani, că atât a trecut de când noi ne-am cam prins cu toții că la CCR sunt niște politruci ticăloși, iar nu profesioniști ai dreptului, cum cere fucking Constituția aia a noastră.”, scrie Moise Guran.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.