Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran, avocatul DIAVOLULUI: Ponta așteaptă ca DNA să-i rărească baronii din PSD

moise

Moise Guran l-a criticat de fiecare dată pe premierul Victor Ponta. El a cerut SIE să spună dacă a recrutat procurori ca ofițeri acoperiți, încălcând astfel Constituția României. Guran uimește însă: îi ia apărarea lui Ponta.

”Este premierul care s-a ținut cel mai mult de cuvânt în fața electoratului său. Baronii nu-l iubesc, dar nici el nu-i confruntă. Dacă i-ar confrunta, ar fi răsturnat. Liviu Dragnea nu e chiar mâna lui dreaptă, nu se știe a cui mână e. Ponta așteaptă ca DNA să-i facă un pic de curățenie în partid și să rărească baronii. Dacă Ponta ajunge președinte, va fi obligat de baronii din partid să-l pună pe Dragnea premier. Dacă va face asta, Ponta va deveni o marionetă.

Dacă Ponta va pierde alegerile prezidențiale, Dragnea va ajunge președinte al PSD și, apoi, premier. Mă îngrijorează mai mult perspectiva ca Dragnea să ajungă premier decât ca Ponta să ajungă președinte.

Ponta și-a adus oamenii lui în Guvern! Cum a ajuns Ponta la conducerea PSD seamănă foarte mult cu modul în care a ajuns Nicolae Ceaușescu în fruntea PCR.

Ponta a adoptat mai multe măsuri de drepta decât toate guvernele de dreapta de până la el. Povestea cu ofițerul acoperit este o marotă și nu vom știi niciodată adevărul.”, a declarat Guran la Europa FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.