Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran despre Nicușor Dan - 'este un non-candidat'

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Jurnalistul Moise Guran a ieșit din nou în spațiul public cu un atac la Nicușor Dan, care zilele acestea a agitat puternic apele în USR, unde vrea neapărat să se impună candidatul partidului pentru alegerile locale de anul viitor, nefiind totuși membru.  “Cu tot respectul pentru opiniile exprimate aici, prima condiție pentru un candidat este să câștige alegerile /.../ dar, pe bune, Nicușor Dan greu poate câștiga orice alegeri. Pur și simplu nu poate convinge, este un non-candidat. Ar fi avut o șansă, dat fiind contextul, la prezidențiale acum. Dar bătălia pentru București se anunță mult mai pasională și foarte diferită. Reafirm ce spuneam - este singurul pe care Firea îl poate bate, și asta nu pentru că n-ar fi pregătit. Pur și simplu nu poate comunica", se arată în comentariul jurnalistului postat pe pagina pe care un coleg de breaslă, Florin Negruțiu, a postat un sondaj online.  Sondajul conţine două nume - Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii şi Nicuşor Dan, care se vrea candidatul unic al opoziției pentru a o învinge pe Firea.

În piață circulă și informații care trimit la un posibil blat între Dan și Firea, de fapt. În 2016, Dan a mai ajutat-o practic pe Firea să câștige, rupând voturile electoratului de dreapta între el și Cătălin Predoiu, candidatul PNL.

Amintim că Guran l-a mai atacat în august pe Nicușor Dan, despre care a spus că este fostul, viitorul și probabil singurul candidat pe care primarul Gabriela Firea l-a bătut și îl mai poate bate în alegerile locale de anul viitor. Mai mult, Guran atrăgea atenția că dincolo de poza de activist și luptător prin tribunale pentru salvarea anumitor clădiri și parcuri, nici “Nicușor Dan nu a oferit nici el soluții concrete până acum”. “Problemele /Capitalei/ sunt grele și bag seama că nu le înțelege nici chiar Nicușor Dan, fostul, viitorul și probabil singurul candidat pe care într-un oraș atât de anti-pesedist cum e Bucureștiul. /.../ Firesc, cei doi au avut în 2016 programe electorale destul de similare”, era de părere jurnalistul în articolul postat pe blogul său.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.