Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran, lovitura grea pentru Klaus Iohannis

iohannis carte

Jurnalistul Moise Guran recunoaste ca doar a rasfoit cartea presedintelui ales Klaus Iohannis, insa trage o serie de concluzii despre aceasta pe blogul personal. Acesta sustine ca lucrarea lui Iohannis "Pas cu Pas" este "o carte de propaganda" care spune publicului exact ce vrea sa auda.

In articolul intitulat "De vorbă cu preşedintele care nu vorbeşte. Dar măcar scrie. Tot e ceva", Moise Guran sustine ca autobiografia lui Iohannis este scrisa strategic, "cu talent de PR-ist" si ca ideile si tezele presedintelui ales sunt greu de contestat.

"N-am apucat să citesc toată cartea preşedintelui ales, Klaus Iohannis, mi-a picat în mână alaltăieri, am răsfoit puţin paginile de memorialistică, cele referitoare la cariera didactică şi cea de primar, mai mult ca să îmi fac idee asupra stilului. Este lejer, cartea este scrisă în propoziţii scurte, ideile uşor de urmărit. Este o carte de propagandă, dar e una bună. Serveşte scopul, te face să empatizezi cu “gospodarul” Sibiului. Altfel spus, îţi spune ceea ce vrei să auzi", precizeaza Moise Guran.

El apreciaza ca si pasajul in care descrie "episodul scoaterii in decor" a lui Crin Antonescu este foarte atent prezentat, in asa fel incat gestul lui Klaus Iohannis in acel episod sa fie perceput ca fiind cel corect.

"Am sărit apoi la paginile cu Iohannis în politica mare, căutând în mod special episodul scoaterii în decor a lui Crin Antonescu. Acesta este descris cu un talent de PR-ist pur şi simplu. Nu poţi să-l contrazici, chiar dacă ştii că adevărul a fost altul.

Iohannis spune că n-a putut împiedica, după europarlamentare, demisia lui Antonescu şi ieşirea acestuia din cursa electorală, căci Crin a tot repetat că face aceste gesturi, dacă PNL nu obţine 20%.

Impresia mea a fost că, de fapt, Crin se răzgândise şi era pe punctul de a face o piruetă dâmboviţeană, dar a fost forţat să rămână pe trasa promisă (demisia) din cauza faptului că Iohannis a demisionat din funcţia de primvicepreşedinte PNL înaintea lui şi, fără să-l consulte, asumându-şi personal răspunderea (deşi nu o avea de facto) şi forţând astfel demisia întregii conduceri a PNL. A fost o mişcare politică foate deşteaptă din partea d-lui Iohannis", mai spune Moise Guran pe biziday.ro.

Jurnalistul se declara insa multumit de solutiile sau mai bine zis problematicile ridicate de Iohannis in cartea sa si este increzator in tipul de presedinte ce urmeaza sa fie Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.