Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldova: Victoria socialistilor, datorata lui Putin

putin2

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova (PLDM), fostul premier Vlad Filat, este de părere că rezultatul bun obţinut duminică la alegerile parlamentare din Republica Moldova de singurul partid prorus, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), nu este meritul liderului acestei formaţiuni politice, Igor Dodon, ci al preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

'Eu nu văd acest rezultat ca fiind unul miracol. Şi rezultatul acesta nu este rezultatul lui Dodon şi nici a steluţei lui Dodon. Acest rezultat este a lui Vladimir Vladimirovici Putin şi cred că aici nu mai necesită să vin cu argumente sau cu explicaţii', a declarat luni Filat.

Acesta a lăsat să se înţeleagă că liderul de la Kremlin se află în spatele presiunilor la care a fost supusă, în ultima perioadă, Republica Moldova şi cetăţenii acestei ţări, dar şi în spatele scandalurilor de duminică de la secţiile de votare de la Moscova.

PSRM a atras la alegerile parlamentare de duminică, potrivit rezultatelor preliminare furnizate de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova, 21,34% din voturile electoratului.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.