Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldovenii nu cred în acuzațiile de amenințări din partea Rusiei

rusia moldova ue

Aproape jumătate dintre cetățenii Republicii Moldova nu cred în așa-zisele amenințări din partea Rusiei despre care vorbește Guvernul țării, arată rezultatele unui sondaj de opinie publică realizat de Institutul de Marketing și Studii Sociologice (IMAS) comandat de compania media "Public Media" din Republica Moldova, relateaza stiripesurse.md

Sondajul a fost realizat în perioada 29 noiembrie -16 decembrie, cu participarea a 954 de persoane din diferite localități, eroarea fiind de 3,2%.

Participanții la sondaj au fost rugați să comenteze declarația repetată de liderii țării conform căreia "Rusia duce un război hibrid împotriva Republicii Moldova".

Astfel, 47% au răspuns că această afirmație nu este adevărată, 31% au numit-o ca fiind adevărată, iar 18% au răspuns că nu înțeleg esența ei. Amintim că președintele

Republicii Moldova, Maia Sandu, precum și alți oficiali au acuzat, în repetate rânduri, Rusia că poartă un război hibrid și că încearcă să răstoarne guvernul proeuropean de la Chișinău.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a numit aceste acuzații ca fiind nefondate și lipsite de dovezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.