Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment cumplit pentru fiul lui Ionel Ganea, după transferul la AS Roma: Accidentare gravă în timpul unui amical - VIDEO

www.gsp.ro
George Ganea accidentare

Atacantul George Ganea (18 ani), fiul lui Ionel Ganea, a suferit o leziune a ligamentelor încrucișate și va fi operat în această săptămână, la doar câteva luni după ce a semnat cu AS Roma.

În timp ce evolua pentru AS Roma Primavera într-o partidă cu Sassuolo, Ganea jr. s-a accidentat la puțin timp după fluierul de start, iar medicii au concluzionat că a suferit o leziune la ligamentele încrucișate ale piciorului stâng.

"Am vorbit cu George, era debusolat, dar i-am zis să țină capul sus și să fie puternic. Astea sunt riscurile meseriei. Va sta probabil pe margine aproximativ șase luni. Soția a plecat deja la Roma să fie alături de el, vineri va fi operat", a spus tatăl fotbalistului, Ionel Ganea, pentru GSP.ro.

Citește și: Gigi Becali: 'L-am sunat pe Contra să-l felicit şi să-i spun ceva ce nu ştia, că Junior Morais are cetăţenie română'

George Ganea va fi operat de profesorul Pier Paolo Mariani, același medic care l-a operat și pe Florin Tănase în toamna anului trecut, când fotbalistul de la FCSB a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, plus o leziune a celui colateral intern la genunchiul stâng.

George Ganea a jucat în România pentru echipa de juniori a Universității Cluj și pentru Rapid București, unde în 13 meciuri a punctat de 3 ori în Liga a 2-a. Fotbalistul poate juca atât în spatele atacantului, cât și ca mijlocaș ofensiv, stânga și dreapta și este cotat în prezent la 150.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.