Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment extrem de interesant la Madrid: Simona Halep dezvăluie ȘOCUL pe care l-a trăit

Inquam Photos / George Călin
Inquam Simona Halep

Jucătoarea Simona Halep a dezvăluit, sâmbătă seară, că antrenorul Darren Cahill a încetat să mai lucreze cu ea după turneul de la Miami, iar acest lucru a reprezentat un şoc pentru ea şi a făcut-o să-şi schimbe atitudinea, informează WTAInsider, transmite Digi24.

Simona Halep, VICTORIE FORMIDABILĂ la Madrid

„După Miami, el a încetat să lucreze cu mine, pentru că era supărat. Nu pentru că am pierdut meciul, ci pentru atitudinea mea, a simţit că am renunţat. Atunci am început să lucrez mai mult la mentalitatea mea, la psihic. Astăzi am arătat o nouă Simo, care nu renunţă, deşi am pierdut greu setul doi. Sunt mândră că am reuşit să schimb totul în scurt timp. Acum doar vreau să rămân aşa şi să devin mai puternică. Nu vreau să pierd asta, pentru că personalitatea mea poate fi puţin nebună pe teren. Acum vreau doar să fiu calmă, pentru că atunci când sunt calmă pot vedea jocul şi ce face adversara. Astfel, pot juca un tenis mai bun. Îl admir şi îl respect pe Darren. Îi mulţumesc pentru decizia luată după Miami, a fost un şoc pentru mine şi nu m-am gândit decât că trebuie să schimb lucrurile", a declarat Halep.

Elena Udrea, mărturisiri din viața personală: De cine îi este teamă și pe cine iubește

În minutul 20.41, Darren Cahill, antrenorul Simonei, a fost surprins în timp ce îi făcea semn elevei sale că vrea să vină pe teren pentru a-i oferi sfaturi, însă sportiva refuză dialogul cu australianul pentru moment. Între timp, Mladenovic egalează la 3. După patru minute, Simonase  hotărăşte să discute cu Darren, după două game-uri pe care le-a cedat prea uşor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.