Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment important la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis găzduiește o reuniune de lucru dedicată pregătirii viitoarei Agende strategice a Uniunii

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va găzdui astăzi la Palatul Cotroceni, împreună cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, o reuniune de lucru dedicată pregătirii viitoarei Agende Strategice a Uniunii, informează Rador Radio România.

La întâlnire vor mai participa premierii Belgiei, Alexander de Croo, cel al Ungariei, Viktor Orbán şi al Croaţiei, Andrej Plenkovici.

Consultările organizate la Bucureşti se înscriu în cadrul unui proces mai amplu de definire a priorităţilor Uniunii Europene pentru perioada 2024 - 2029, care ar urma să plaseze în prim-planul agendei europene securitatea şi apărarea, implicarea la nivel mondial, consolidarea rezilienţei şi a competitivităţii Uniunii şi extinderea blocului comunitar, transmite administraţia prezidenţială.

Discuţiile de pregătire a Agendei Strategice vor continua la nivelul liderilor UE, cu obiectivul ca aceasta să fie adoptată de către Consiliul European la reuniunea programată la finalul lunii iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.