Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment incredibil cu Usain Bolt la Olimpiadă: Ce a făcut cel mai rapid om al planetei în semifinală

sport.ro
Usain Bolt

Usain Bolt a castigat seria sa semifinala in 19sec.78/100, devansandu-l pe canadianul Andre de Grasse, care a stabilit un nou record national, cu timpul de 19sec.80/100.

Cei doi chiar s-au amuzat pe ultimii metri ai cursei, dupa ce jamaicanul si-a redus considerabil viteza, iar canadianul a incercat sa-l depaseasca, fara succes insa, scrie sport.ro. Bolt a trecut primul linia de sosire, in timp ce gesticula cu mana catre Andre de Grasse, cerandu-i sa nu forteze. "I-am spus lui Andre: de ce alergi asa de repede, nu este decat o semifinala... Maine va fi o super-cursa", a comentat Bolt dupa accederea in finala.

Finala probei masculin de 200 m este programata joi, de la ora locala 22,30 (04,30, vineri, in Romania), in incheierea sesiunii de seara. Mult asteptatul duel dintre Usain Bolt si Justin Gatlin in finala probei de 200 m de la JO nu va mai avea loc, dupa ce sprinterul american a ratat calificarea in ultimul act, acuzand dureri la o glezna.

Vicecampion mondial la 200 m, Gatlin s-a clasat pe locul al treilea in ultima semifinala de miercuri, fiind cronometrat in 20sec.13/100, timp insuficient pentru accederea in finala. El a fost devansat de panamezul Alonso Edward (20sec.07/100) si de olandezul Churandy Martina (20sec.10/100). "Am simtit o durere la glezna dreapta, la care am suferit o luxatie in 2015. Aceasta leziune m-a urmarit tot sezonul, iar in aceasta seara nu am fost capabil sa fortez la maximum", a explicat Gatlin. Americanul, invins de Bolt duminica, in finala olimpica de la 100 m, nu va avea ocazia sa-si ia revansa in fata jamaicanului, caruia ii cresc astfel sansele de a-si trece in palmares a doua medalie de aur la Rio si al optulea titlu olimpic din cariera sa.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.