Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment inedit cu șeful DNA - Procurorul Marius Voineag, întrebat cât costă ceasul pe care îl are la mână (VIDEO)

alba 24
marius voineag

Procurorul-șef al DNA, Marius Voineag, a acordat marți seara un interviu jurnalistei Sorina Matei, la emisiunea „OFF/ON The Record” de la Aleph News. În contextul discuțiilor despre apetența pentru lux a persoanelor din recentul dosar al președintelui CJ Prahova, șeful DNA a fost întrebat cât costă ceasul pe care îl are la mână.

„17.000 de lei (aproape 3500 de euro, n.r) costă ceasul meu. E mult, puțin, nu știu. E un ceas pe care îl prefer. E un ceas de doi ani de zile”, a răspuns Marius Voineag.

Recent, s-a aflat că Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, a cumpărat un ceas de 23.000 de euro. Ulterior, într-un interviu televizat, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a dezvăluit că a plătit 900 de lei pe ceasul pe care îl poartă.

Declarația de avere a șefului DNA

Potrivit celei mai recente declarații de avere depuse de procurorul Marius Voineag, șeful DNA a avut în 2022 un venit de 342.838 de lei (28.569 de lei pe lună) din salariu și drepturi salariale restante. Soția sa, judecătoare, a avut în același interval venituri de 123.374 de lei (10.281 lei pe lună), din salariu, drepturi restante și indemnizație de creștere copil.

În privința imobilelor, Voineag are două terenuri intravilane în Voluntari, o casă și un apartament în Volunari și un apartament în Galați.

Șeful DNA are un autoturism Mercedes din 2011 și un autoturism Toyota din 2021, dar și bijuterii în valoare de 6000 de euro.

Dacă suneme din conturi sunt puțin pestge 10.000 de euro, echivalentul în lei, procurorul are datorii la bănci și persoane fizice în valoare de 865.300 de lei (174.104 euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.