Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment jenant în Parlament: A ajuns Vîntu să ne dea lecții din pușcărie

Vintu - Sursa foto: piticu.ro

Un episod delicat pentru parlamentari a avut loc in Senat. "Mai jos de atât" nu putem ajunge, a remarcat un senator PNL.

"Fac astăzi un apel către toţi colegii mei. Mai sunt patru săptămâni până la jumătatea mandatului nostru. Nu vorbesc ca liberal, nu vorbesc ca secretar al Grupului liberal, nu vorbesc ca politician. Vorbesc ca tânăr parlamentar al acestui Parlament. În această schemă logică în care noi jucăm astăzi nu ne daţi nicio şansă.

Vă propun aşa: uitaţi-vă în dreapta la avizele favorabile din partea Guvernului. Unde nu vedeţi aviz favorabil, în stânga, sunt propuneri ale parlamentarilor. Mai jos de atât nu putem juca. De când am venit noi aici, votăm doar pentru Guvern. De asta spun că nu vorbesc din partea... Nu avem nicio şansă, domnule preşedinte, stimaţi colegi, ca tineri parlamentari, să emanăm ceva pentru această ţară. O imagine mai proastă decât astăzi a acestui Parlament, în baza acestei ordine de zi şi a acestei scheme logice nu putem avea.

De ce începem obligatoriu cu hotărâri ale Guvernului? De ce începem obligatoriu cu ordonanţe de urgenţă? De ce nu punem între ele şi propuneri ale parlamentarilor? De ce nu ne lăsaţi să vorbim? De ce ne facem cu toţii victime ale Guvernului, ca, la urmă, să răspundem noi, în stradă, pentru imaginea acestui Parlament. A ajuns Sorin Ovidiu Vântu să ne dea lecţii nouă, parlamentarilor... cred că din puşcărie. Atât de jos nu putem... Mai jos de atât nu putem ajunge", a spus senatorul PNL Dorin Dobra la reluarea sesiunii parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.