Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment jenant la Kremlin după un discurs al lui Vladimir Putin (Video)

La Libre Belgique
Vladimir Putin

Preşedintele rus i-a primit miercuri pe cei 17 noi ambasadori străini în Rusia. La finalul discursului, nimeni nu a reacţionat şi s-a instalat o linişte apăsătoare.

Miercuri, cei 17 noi ambsadori străini în Rusia au fost invitaţi la o ceremonie de primire la Kremlin. Vladimir Putin s-a adresat micii adunări, care era în picioare la mai mulţi metri de el în marea sală a palatului din Marele Kremlin. Printre noii ambasadori se aflau cea a Statelor Unite, Lynne Tracy, pe care preşedintele nu a ezitat s-o arate cu degetul în timpul alocuţiunii sale. Reprezentantul Uniunii Europene, Roland Galharague, era de asemenea prezent, ca şi ambasadori ai altor ţări sau teritorii "ostile" Rusiei, relatează Le Libre Belgique citat de Rador.

Rusia vrea parteneriate

La finalul discursului, în care el a afirmat că Rusuia este "deschisă pentru un parteneriat constructiv cu toate ţările fără excepţie", Vladimir Putin se aştepta să fie aplaudat de invitaţii săi. Dar în afară de câteva semne cu capul, şeful satului nu a primit nimic, dacât o mare tăcere. "Pentru a încheia, în ciuda a tot ce se întâmplă în lume, în Rusia, în jurul ţărilor noastre şi a ţării noastre, aş vrea încă o dată să vă doresc sincer să reuşiţi în importanta dumneavoastră minsiune [...]. Vă urez mult succes. Mulţumesc pentru atenţie", a declarat el zâmbind adunării, care nu a reacţionat.

"S-a terminat", a arătat el după aceea. Apoi, după câteva secunde de aşteptate, Putin a adăugat: "Din păcate, ceremonia noastră se încheie aici, deoarece restricţiile sanitare în vigoare ne împiedică să comunicăm faţă în faţă, dar sunt sigur că vom avea multe ocazii s-o facem în cadrul muncii dumneavoastră. Vă doresc toate cele bune. Mulţumesc". Şi aici, din nou, nimeni nu a scos niciun sunet.

Cu un zâmbet, preşedintele şi-a adunat foile, a coborât de pe estradă şi a adresat un alt "Vă doresc toate cele bune", înainte de a se întoarce pe călcâie şi a ieşi din sală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.