Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOMENT JENANT pentru campioana olimpică la spadă, Simona Pop: Mi s-a întâmplat când urcam pe podium

spada

Echipa feminină de spadă a României a reușit cea mai mare performanță la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Fetele au câștigat aurul, însă au trecut și prin momente penibile.

Sportivii care au reprezentat la Jocurile Olimpice de la Rio s-au plâns de calitatea proastă a echipamentelor. Ulterior, s-a descoperit că acestea erau contrafăcute. Poliţiştii au deschis chiar şi o anchetă şi au ridicat mai multe documente de la sediul COSR, sub suspiciunea că echipamentele ar fi făcut parte dintr-o afacere în urma căreia ar fi avut de câştigat Alin Petrache şi Ioan Dobrescu, anunță Prosport.ro.

Citește și: România a ajuns pe lista ruşinii. Sindicatul fotbaliştilor profesionişti ne arată cu degetul

Dincolo de iţele acestei afaceri rămân întâmplările. Simona Pop, sportivă medaliată cu aur alături de echipa de spadă a României, a dezvăluit pentru ProSport o scenă stânjenitoare. Pantalonii i-au cedat chiar în momentul în care s-a urcat pe podium, pentru a fi premiată:

”Când echipamentele erau ambalate, păreau OK. Când am început să le purtăm şi să le spălăm, au apărut problemele. Eu, de exemplu, când am urcat pe podium, pantalonii mi s-au rupt pe pulpă, pentru că erau strâmţi. Nu este adevărat că am luat măsuri prea mici, pentru că nu este aşa. Dar nu mai contează, am urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului chiar şi cu acest echipament. Eu am cerut măsura L, deşi nu sunt o persoană corpolentă. N-am făcut schimburi de echipamente cu sportivii din alte ţări, deoarece nu mi-a mai rămas nimic. Chiar mă uitam, mi-au mai rămas trei tricouri şi un hanorac”, a declarat Simona Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.