Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment simbolic pentru Alina Gorghiu, în ziua votului: Am emoții mari!

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a votat la Timișoara, acolo unde candidează pentru un post de senator, însă a dezvăluit că are mari emoții pentru că votează fix în liceul în care mama sa a urmat cursurile.

”Am mari emoții în această zi, pentru că votăm pentru viitorul României, pentru un viitor mai bun. Este pentru prima oară când votez la Timișoara, chiar în liceul unde a terminat mama mea. Vreau să le mulțumesc timișorenilor pentru modul în care m-au primit.

Este prima oară când votez pentru o echipă atât de bună și nu vorbesc ca un om politic, vorbesc ca un om normal, vorbesc pentru copilul meu, pentru oamenii pe care n-aș vrea să-i dezamăgesc. Votez astăzi pentru o Românie corectă, o Românie normală, în care să fie mai bine de mâine.

Vreau să fac un apel către toți tinerii din România să își ia părinții, vecinii, iubitul, iubita și să vină la vot pentru o țară în care să le fie mai bine.

Votez pentru copilul meu, familia mea, pentru apropiaţii mei, pentru toţi oamenii pe care nu aş vrea să îi dezamăgesc", a afirmat liderul PNL, candidat pe prima poziţie a listei PNL Timiş pentru Senat. 

De asemenea, Gorghiu a arătat că a votat "pentru Normalitate, pentru speranţă, şi nu resemnare", "pentru soluţii realiste, nu fantezii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.