Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment STÂNJENITOR pentru Mihai Tudose la Iași: Primarii și președinții organizațiilor județene i-au întors spatele

news.ro
Mihai Tudose gesturi

Fostul premier Mihai Tudose și gruparea care se află acum la conducerea PSD Iași au fost umiliți recent la ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire cu aleșii social-democrați din județ. Asta pentru că la reuniunea cu „activul de bază” al PSD Iași s-au prezentat mai puțin de 20 de aleși și lideri locali dintr-un total de aproape 100 de social-democrați.

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a fost invitat la Iași de Vasile Toma, Vasile Catea, Marius Ostaficiuc și Florin Boca, adică ”noua gașcă care a preluat controlul asupra PSD Iași”, după cum scrie presa locală. Tudose și cei patru trebuiau să participe la două întâlniri separate: una cu primarii și alta cu președinții de organizații din județ. Numai că la prima întâlnire s-au prezentat doar 7 edili din 43, iar la a doua au fost prezenți 9 lideri de organzații dintr-un total de 53, spre surprinderea lui Mihai Tudose.

Candidaţii PNL, cu jalba în proţap la sediul PSD: Liberalii vor să-i dea personal o scrisoare lui Ciolacu

Cu alte cuvinte, social-democrații din Iași au transmis semnalul că nu-i recunosc ca lideri pe Toma, Catea, Ostaficiuc și Bota. În plus, unii dintre cei prezenți i-au spus lui Mihai Tudose că nu vor face campanie pentru PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Potrivit dezvaluirea.ro, social-democrații ieșeni sunt nemulțumiți că la centru nu s-a ținut cont de voința organizației și au fost impuși drept candidați pe locuri eligibile Toma, Catea și Ostaficiuc, în condițiile în care organizația susținuse alți candidați.

„Am fost de toți 7 primari în sală. Restul până la 20 de persoane erau angajați de pe la cabinetele parlamentare ale celor care au organizat întâlnirea. Când era Nichita, la orice ora ne chema, sala era plină, prezență sută la sută. Eu i-am spus lui Tudose că s-a ajuns aici deoarece conducerea centrală a trecut peste decizia noastră atunci când a făcut listele pentru alegerile parlamentare. Fiind nemultumiți, primarii PSD nu vor face campanie la Iași”, a declarat Gheorghe Văleanu, primarul PSD al comunei Ion Neculce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.