Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente șocante: o femeie s-a trezit, în timp ce familia o pregătea pentru înmormântare/ Video

lumanare doliu

O familie a trăit un adevărat șoc, după ce medicii declaraseră decesul mamei lor. Oamenii se pregăteau de înmormântare, atunci când au văzut că femeia încă trăia.

Conform declarațiilor familiei, Bella Montoya s-a simțit rău acasă vineri, 9 iunie și a fost transportată la spitalul Martín Icaza din Babahoyo.

La prânz, starea femeii s-a înrăutățit, iar puțin timp mai târziu medicii au declarat decesul. Bella a fost pusă în sicriu și predată familiei pentru a se organiza înmormântarea, informează Rotalianul.

La câteva ore după ce a fost considerată decedată și așezată în sicriu, membrii familiei au descoperit cu groază că Bella era încă în viață – ea respira și se mișca.

Potrivit fiului acesteia, Bella a rămas în sicriu aproximativ patru ore, de la ora 14:00 la 18:00, până când sicriul a fost redeschis pentru a-i schimba hainele. Atunci, familia a realizat cu stupoare că femeia prezenta încă semne vitale.

„Mama mea a început să-și miște mâna stângă, să-și deschidă ochii, gura, inima îi bătea tare și se străduia să respire”, a mărturisit fiul femeii, Gilber Balberán. În videoclipul înregistrat se poate observa disperarea familiei, care a încercat să o resusciteze pe Bella în timp ce așteptau sosirea ambulanței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.