Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentele de TENSIUNE ale şefului de la Control şi Încasare Nădlac II când a aflat că e SUB FILAJ- '...Pă burtă! Pă burtă frate, toată lumea!'

DNA

Momente de ironie maximă reies din filele dosarului "PSD Arad", respectiv cum se văita şeful de la Agenția de Control și Încasare Nădlac II și vicepreședinte al organizației județene, Cristian Horgea, chiar viitorului colaborator al DNA că a aflat că gruparea ar fi sub filajul anchetatorilor.

Reacţia celui ce avea să devină colaborator al DNA Timişoara a fost una calmă, acesta oferindu-i lui Horgea un argument logic menit să îl liniștească şi să îl facă pe cel panicat să revină la încrederea în sine şi influenţa pe care o are.

Totul s-a petrecut la o petrecere în 16 iulie când Bogdan Munteanu, Cristian Ispravnic, Cristian Horgea, Mircea Lucaciu, precum şi alte persoane din cadrul agenţiilor de control şi încasare, se aflau la terasa restaurantului Peştişorul de Aur din Arad.

Munteanu a spus atunci că a primit vestea conform căreia se vor putea face angajări pe posturile vacante acesta fiind debutul unor ample discuţii despre clientela de angajat la stat şi sume de bani.

Episodul este explicat detaliat în dosar iar el este probat cu înregistrări ambientale ale anchetatorilor.

Panicat la petrecere

"La un moment dat, la aceeaşi petrecere, Horgea Cristian s-a apropiat de Munteanu Bogdan cu o atitudine alarmată, încercând prin nişte interjecţii să-i comunice că are a-i transmite ceva important: Joi ce ... ce ... îmm ...ce ...".

Observând că Horgea Cristian era vizibil afectat, Munteanu Bogdan l-a întrebat atunci ce anume s-a întâmplat: „Ce este?! Ce-i ...?! Eşti bulversat!"

Horgea Cristian a răspuns că nu este nicidecum bulversat, ci, mai mult, este chiar şocat de ceea ce a auzit: „Nu. Da', defel, nu! Sunt şocat!"", se arată în dosar.

Avertisment general - toată lumea "pă burtă"

"Întrucât Munteanu Bogdan l-a întrebat de ce este şocat: „De ce, boss? Boss, de...", Horgea Cristian i-a relatat că a aflat chiar atunci de la Lucaciu Mircea că activitatea lor infracţională este monitorizată, acesta prevenindu-i pe toţi, inclusiv pe soţia sa, să se abţină de la asemenea activităţi: „De ăla cu ... (neinteligibil) ... albastru .... (n.r. râde) ... Nu ai vrea să ştii ... Tre' să avem grijă toţi ... toţi suntem luaţi în colimator ... Aşa, zic, da' suntem de mult, tot timpul, Mircea, zic, nu de azi, de ieri.Da, da' ... eu nu numa'-ţi spun că tre' să avem grijă ... şi tu acolo ... i-am spus şi la iubi ... pă burtă! Pă burtă frate, toată lumea!"", se arată în dosarul anchetatorilor DNA Timişoara.

La acel moment Munteanu Bogdan, care ulterior a devenit colaborator autorizat al DNA Timişoara a încercat să îl liniştească pe Horgea spunându-i că, dacă ar exista într-adevăr o monitorizare a activităţii infracţionale, el ar alfa înaintea lui Lucaciu Mircea acest aspect.

"Eu acuma cred că tu ştii, cred că, mai multe ca el. Mult mai multe. Nu cred, sunt convins ... Nu cred că tre' să vină el sau eu sau altcineva să-ţi spună."

Horgea Cristian a agreat ideea că este imposibil ca Lucaciu Mircea să deţină o informaţie care să nu fi ajuns prima dată la el, astfel încât a afişat o atitudine superioară, arătând că nu are ce-i face acestuia dacă răspândeşte ştiri false: ,Mno ... Bun, şi ce vrei să fac?! Păi, să-i spun că ..."", se arată în dosar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.