Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentul Adevărului 2. Oferta de pariuri pentru DFS 20, cea mai tare gală de kickboxing a anului

Superbet
sdfgh

Dynamite Fighting Show revine în lumina reflectoarelor cu gala „Momentului Adevărului”, un eveniment de marcă al DFS. Această gală aniversară îi aduce în ringul de kickboxing pe cei mai buni luptători români şi nu numai, într-o seară care se anunţă a fi plină de acţiune şi emoţie în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Oferta completă pentru gala DFS 20: Momentul Adevărului este disponibilă exclusiv pe site-ul şi în aplicaţia Superbet!

Campionii se nasc aici!

Dynamite Fighting Show pregăteşte un spectacol memorabil, care adună cei mai talentați luptători români din noua generație, la categoriile super mijlocie și grea. Pe 22 septembrie, în Sala Polivalentă din Bucureşti, se vor decide cine sunt finaliștii turneelor piramidale Super8 și Heavy8. Eduard Gafencu şi Ștefan Orza sunt semifinaliştii de la super mijlocie, în timp ce „Rambo” merge direct în finală după forfaitul lui Andrei Ostrovanu, iar Cristian Ristea, Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă și Iancu Tancul sunt cei de la categoria grea.

Pe lângă aceste momente epice, pasionaţii de kickboxing vor avea parte și de un meci de entertainment de excepție între Mihai Zmărăndescu și Florentin Ionescu, un duel aşteptat cu sufletul la gură de către întreaga comunitate.

Îl bate Zmără pe Florentin Ionescu? Vezi oferta pentru acest meci şi alege-ţi favoritul!

Din galeria memorabilă a protagoniștilor primei gale din istoria Dynamite Fighting Show, publicul va reîntâlni figuri de excepție precum Claudiu Bădoi, Sebastian Cozmâncă, Cristian Ristea și Bogdan Năstase, toți aceștia fiind deja maeștri consacrați în această industrie.

Gala DFS20 reprezintă apogeul unui triumfal an competițional, după evenimentele de la Timișoara și Buzău, ambele soldate cu casa închisă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.