Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Anisie, mesaj de ultimă oră: 'Dacă este vorba despre siguranța copiilor, voi fi prima care va cere ca această situație să se prelungească'

Inquam Photos / Octav Ganea
monica anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a vorbit, marți seară, la Digi24, despre ce vor face autoritățile după ce starea de urgență se va termina. Oficialul ia în calcul prelungirea vacanței forțate a elevilor, daca situația o va cere.

"În aceste momente, este foarte important să ne știm copiii în siguranță și sănătoși. Dacă este vorba despre siguranța copiilor, voi fi prima care va cere ca această situație să se prelungească.

Citește și: Radu Tudor recționează după declarațiile președintelui: Bunicii noştri au stat în tranșee ani de zile

Specialiști din Ministerul Educației lucrează acum la mai multe scenarii. În ceea ce-i privește pe elevii care susțin evaluarea națională sau bacallaureat, ministerul va prezenta variantele posibile pe care le ia în calcul, în cazul prelungirii stării de urgență. Toate scenariile vor fi dezbătute cu reprezentanții elevilor, studenților, părinților. Decizia o vom comunica public.

Este, într-adevăr, o situație pe care o cunoaștem cu toții. Ani de-a rândul, nu s-au luat măsuri pentru ca școala de la sat să fie la nivelul celei de la oraș. Luni am avut o întâlnire online cu ONG-uri care vor să vină cu soluții concrete pentru elevii care nu au acces la tehnologie", a declarat Monica Anisie.

Citește și: Klaus Iohannis anunță noi restricții: Ce a fost până acum o recomandare devine o obligație

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.