Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Gheorghiţă de la MAE, întrevedere cu noul ambasador al Republicii Ghana: S-a exprimat interesul pentru aprofundarea cooperării bilaterale

MAE

Secretarul de stat pentru Afaceri bilaterale globale, Monica Gheorghiţă, l-a primit miercuri pe noul ambasador al Republicii Ghana la Bucureşti, Virginia Hesse, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, cele două părţi exprimând interesul comun pentru aprofundarea cooperării bilaterale, informează Ministerul Afacerilor Externe. "În cursul întrevederii au fost analizate perspectivele de dezvoltare a relaţiilor bilaterale dintre cele două state, atât în plan politico-diplomatic, cât şi al cooperării economice şi la nivel sectorial. Au fost astfel abordate aspecte relevante pentru pregătirea apropiatei vizite în România a ministrului afacerilor externe ale Republicii Ghana, doamna Shirley Ayorkor Botchwey, eveniment preconizat a avea loc la finalul lunii martie 2018", a informat MAE, prin intermediul unui comunicat de presă, conform Agerpres.

Cele două părţi au discutat şi despre cooperarea bilaterală, în special în domeniul economic şi cel al educaţiei.

"De asemenea, cele două părţi au exprimat interesul comun pentru aprofundarea cooperării româno-ghaneze, în principal în domeniul economic şi cel al investiţiilor, prin stimularea interesului mediului de afaceri din cele două ţări pentru piaţa economică corespondentă. Un loc aparte a fost rezervat şi continuării colaborării româno-ghaneze în domeniul educaţiei, cu accent pe pregătirea tinerilor din Republica Ghana în instituţii de învăţământ din România, în domenii de interes pentru partea ghaneză", a menţionat MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.