Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Iacob Ridzi are mari probleme. Starea ei se deterioreaza si se agraveaza

ridzi

Sotul Monicai Iacob Ridzi este ingrijorat de starea de sanatate a sotiei sale. Acesta sustine ca Monica Iacob Ridzi nu poate beneficia de tratamentul care se impune combaterii afectiunilor de care sufera sotia sa. Astfel starea ei se deterioreaza si se agraveaza.

"Nu se poate acorda acest tip de tratament (necesar pentru bolile de care suferă Monica Iacob Ridzi - n.r.) în penitenciar. Acum este sub tratamentul pe care îl avea în momentul în care a intrat în penitenciar, însă bolile de care suferă au nevoie de alte tipuri de tratament, care nu pot fi acordate aici", a spus Tiberiu Iacob Ridzi, potrivit Mediafax.

Desi a fost duminica la penitenciar pentru a o putea vizita, acestuia nu i s-a permis accesul pentru ca numarul de vizite saptamanale permise fusese epuizat.

Avocatul Monicai Iacob Ridzi a putut totusi sa isi vada clienta si sa discute cu aceasta modalitatile prin care sa incerce sa obtina transferarea sa la un spital - penitenciar.

"Starea dânsei de sănătate nu este foarte bună, dealtfel acesta este şi unul dintre motivele pentru care vreau să vorbesc cu doamna Ridzi, să vedem ce demersuri putem face pentru eventualul transfer la un penitenciar- spital", a spus avocatul, înainte de a intra la Ridzi.

"Sigur, vom încerca orice demers pe care legea îl va permite, vreau să discut cu dânsa şi să găsim toate pârghiile legale, ca acest om realmente nevinovat să iasă din închisoare", a adăugat avocatul.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.