Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei critică activitatea comisiei Iordache: Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor.

monica macovei m10 agerpres

Europarlamentarul Monica Macovei critică modificările aduse codurilor penale în comisia Iordache, acuzând că "Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor".

"Uitați-vă la Dragnea: așa arată un dictator. Uitați-vă la Iordache: așa arată sluga perfectă, care execută ordinele unui dictator.

Uitați-vă la majoritatea PSD&ALDE, ajutată de UDMR: așa arată politicienii trădători, cei care pregătesc trădarea milioanelor de români pentru a-l scăpa pe Dragnea.

Citeste si Front pro-Toader în CEX PSD

Comisia Iordache a modificat de urgență, în doar o oră, Codurile penale, adoptând echivalentul unei « OUG » parlamentare, pentru că Dragnea nu vrea să fie judecat, nici condamnat, iar gașca de politicieni infractori care îl înconjoară speră să scape și ei pe lângă liderul suprem.

Au redus termenele de prescripție, pentru ca faptele penale să nu mai existe, au șters infracțiuni, ca să nu mai răspundă pentru faptele lor, au redus pedepsele, ca să scape mai ușor. Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor", sustine Macovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.