Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei e în culmea fericirii: M10 a fost trecut în Registrul partidelor politice

monica macovei m10 agerpres

Monica Macovei e în culmea fericirii! Azi, Tribunalul București a dispus, ca instanță de fond, acordarea personalității juridice pentru Partidul M10 și înregistrarea acestuia în Registrul partidelor politice.

”Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest prim pas, începând cu militanții și susținătorii care au strâns semnături și pun suflet în construcția M10.

M10 există pentru a oferi o alternativă la sistemul transpartinic corupt. Suntem, din acest punct de vedere, un partid anti-sistem. Cei care vor o alternativă la clasa politică expirată au acum un partener și un sprijin: M10 există pentru ei.

Ne-am născut din mobilizare civică în jurul candidaturii independente a Monicăi Macovei la președinția României și ducem mai departe acest spirit. Credem în merit, muncă, modestie, normalitate. Detestăm populismul și dublul discurs.

Suntem un partid reformist: vrem reforma profundă a României. Nu propunem nimic șocant, milităm pentru ce e firesc: o țară prosperă, cinstită, nepoluată, în care să trăim decent și cu plăcere.

Credem în potențialul imens al țării noastre, în forța tăcută a oamenilor onești, în generozitatea și implicarea tinerilor, în bunătatea generală a cetățenilor acestei țări. Vrem să reformăm administrația ineficientă, învățământul și sănătatea dominate de precaritate. Ne luptăm ca lucrurile să fie privite de jos în sus, de la oameni și comunități înspre binele comun. Nu mai acceptăm privilegii pentru nimeni, ci vrem să creăm șanse pentru fiecare om din această țară.

Contăm pe toți oamenii decenți și onești; contați pe noi! Nu ne lăsăm și nu vă lăsăm.”, e mesajul M10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.