Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei face dezvăluiri din interiorul PSD

PSD

DNA-ul pare să fi dat iama în PSD în plină campanie prezidențială. Mai mulți grei ai partidului au fost puși sub urmărire penală, iar în cazul unora dintre ei, procurorii anti-corupție cere arestarea preventivă. Monica Macovei consideră că totul pleacă nu doar din corupția din PSD, ci și pentru că social-democrații se toarnă între ei la DNA.

”Stenogramele pe care le-am vazut cu toţii in presa arata, in primul rand, ce ii intereseaza pe politicienii PSD: cum sa scape de justiţie, sa nu cumva sa ajunga la inchisoare.

Ne mai arata cum se pun preşedinţii la PSD. Aşa a fost pus Ponta, aşa urma sa fie pus şi Şova. Acolo baronii te aleg daca le garantezi imunitatea in faţa legii, daca te angajezi ca ii laşi sa fure şi nu ii laşi sa ajunga in puşcarie. Justiţia işi face treaba, iar preocuparea lui Hrebenciuc cu legea amnistiei şi graţierii e o preocupare constanta la PSD. Au mai incercat şi in “marţea neagra”, in decembrie 2013, in Parlament.

La PSD este deja un obicei din 2004 sa se dea unii pe alţii pe mana procurorilor, ceea ce nu e rau. Arata ca mafia nu are o solidaritate interna prea mare. Fiecare incearca sa işi salveze pielea. 
Ilie Sarbu, tata socru, este şi el implicat in dosarul retrocedarilor de padure. S-a inceput deja urmarirea penala impotriva lui, chiar daca nu s-a cerut arestarea ca in cazul celorlalţi implicaţi. Va imaginaţi ca, daca Ponta va fi preşedinte, nu işi va lasa socrul sa ajunga la inchisoare. 
Cred ca Ponta are mulţi oameni de protejat din partid, pe langa cei din familie. Sunt Cozma, Mazare, Nicuşor Constantinescu, Duicu şi ataţia alţii.

Eu vad multa disperare la PSD şi nu exclud niciunul din scenariile care ar pune DNA cu botul pe labe.”, a spus Macovei pentru timisoaraexpress.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.