Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei îl scapă pe Victor Ponta pe termen scurt

nasul.tv
ponta macovei

Consiliul Baroului Bucureşti a luat în discuţie miercuri cererea privind excluderea din barou a lui Victor Ponta. Decanul Baroului Bucureşti, avocatul Ion Dragne, a declarat că ședința s-a amânat pentru 6 septembrie.

Monica Macovei a trimis o solicitare de reprogramarea a audierii sale, pentru data de 5 septembrie, pe motiv că trebuie să participe la o sesiune extraordinară a Comisiei pentru Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne, în calitate de raportor al Parlamentului European.

Dragnea se simte plagiat de Iohannis: 'Vă vom pune la dispoziție și programul PSD'

A fost o cerere din partea Monicăi Macovei care a arătat motivat că nu poate fi prezentă și a solicitat să fie prezentă în viitor. Consiliului Baroului a fost de acord. Vom relua dezbaterile pe marginea acestei cereri pe 6 septembrie 2016”, a declarat Ion Dragne.

Victor Ponta s-a prezentat, miercuri, la sediul Baroului Bucureşti, „care și-a susținut poziția în apărare și a răspuns la întrebările consiliului”, a mai spus decanul Baroului București.

Ponta: Cred că Monica Macovei a plecat în Coreea de Nord

De asemenea, decanul a precizat că prezența lui Victor Ponta nu era obligatorie, însă acesta a venit pentru a se putea apăra, având în vedere situația în care se află.

Monica Macovei a cerut decanului Baroului Bucureşti, printr-o solicitare scrisă, excluderea lui Victor Ponta din avocatură, invocând faptul că acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de 'doctor în drept', titlu care i-a fost retras.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.