Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei, întrebări cheie pentru Klaus Iohannis, după ce acceptat încă un premier PSD

macovei2

Europarlamentarul Monica Macovei îi transmite o serie de întrebări președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a acceptat încă un premier al PSD. Macovei îl întreabă pe Klaus Iohannis dacă a luat în calcul faptul că Viorica Dăncilă va acorda sprijin PSD pentru a trece Legile justiției.

Citește și: PSD trimite una dintre bijuteriile coroanei în PE: ea o va înlocui pe Viorica Dăncilă

”Preşedintele Iohannis nu a încercat nici măcar să opună o minimă rezistenţă şi să ii ceară lui Dragnea o altă nominalizare pentru funcţia de prim-ministru. 

Nu PSD se face de ruşine cu această nominalizare, România este făcută de ruşine.

Câteva întrebări pentru preşedintele Iohannis:

Nu sunteţi deloc îngrijorat de faptul că membrii PSD au decis să o propună pe Viorica Dăncilă ca prim-ministru după ce aceasta le-a spus că îşi asumă şi continuă modificarea legilor din domeniul justiţiei? Ştiţi că acest lucru transformă România în paradisul infractorilor şi duce la scoaterea României din Europa, pentru că nu va mai fi posibilă colaborarea judiciară cu statele membre dacă PSD va modifica, aşa cum doreşte, Codurile penale? 

Nu sunteţi deloc îngrijorat că decizia dvs contribuie la izolarea României pe plan internaţional?

Aţi văzut interviurile doamnei Dăncilă, în care vorbea despre Iran şi Pakistan ca 'state membre'? Aţi văzut ce activitate a avut doamna Dăncilă în Parlamentul European (niciun raport în primul mandat de 5 ani, un singur raport în acest mandat)? Apreciaţi că este o activitate care o califică să se ocupe de guvernarea unei ţări?

Nu sunteţi deloc îngrijorat de informaţiile apărute în spaţiul public, potrivit cărora unul din asistenţii săi parlamentari ar fi trimis în judecată în dosarul Dragnea? Aţi verificat această informaţie?

Nu sunteţi deloc îngrijorat că cel de-al treilea prim-ministru propus de PSD este perceput ca fiind 'omul lui Dragnea', adică al unui politician condamnat definitiv, trimis în judecată şi cercetat în alte dosare?

Eu sunt foarte îngrijorată şi cred că mulţi români sunt îngrijoraţi, mulţi români care v-au votat în 2014.

Dacă aţi apreciat că PSD&ALDE se vor deteriora şi mai tare cu doamna Dăncilă pe post de prim-ministru, mulţi credem că până atunci vor distruge România. Astăzi le-aţi uşurat această misiune”, susține Monica Macovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.