Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu a fost eliminată de la Miami

www.romaniatenis.ro
Monica Niculescu

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a fost învinsă de suedeza Johanna Larsson, cu 6-3, 6-1, marți, în runda inaugurală a turneului WTA de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari.

Scandinava (28 ani, 60 WTA) s-a impus după o oră și 26 de minute, meciul fiind mai strâns decât o arată scorul, cu excepția ultimelor trei ghemuri, toate câștigate de Larsson, românca renunțând efectiv la luptă, scrie agerpres.ro.

Niculescu (29 ani, 45 WTA) a început excelent, cu un break la zero, dar imediat și-a pierdut serviciul, iar Larsson a preluat conducerea. La 4-3 în favoarea sa, Larsson a reușit un nou break, iar apoi a încheiat setul cu 6-3, după 52 de minute.

Larsson a început setul secund cu break, dar Niculescu a restabilit egalitatea, însă nordica a dominat clar jocul și s-a impus cu 6-1.

Scorul meciurilor directe este acum de 2-2, după ce românca a obținut victorii în 2005, la Cairo (6-4, 7-5) și Ain El Soukhna (6-2, 2-0, abandon), ambele la turnee futures în Egipt, iar Larsson s-a impus în 2013, în primul tur la Roland Garros, cu 6-2, 6-3.

Niculescu va primi pentru participare 13.690 dolari și 10 puncte WTA, dar va evolua și la dublu, alături de italianca Sara Errani.

Ana Bogdan (24 ani, 124 WTA) a fost învinsă de croata Donna Vekic (20 ani, 88 WTA) cu 6-2, 6-4, în ultimul tur al calificărilor. Românca se alege cu 4.075 dolari și 20 de puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.