Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu face legea la Doha: S-a calificat în optimi și la proba de dublu

monica niculescu

Perechea alcătuită din românca Monica Niculescu și rusoaica Margarita Gasparian s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis de la Doha (WTA), dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari, luni seara, după 4-6, 7-5, 10-3 cu cuplul Daniela Hantuchova (Slovacia)/Ekaterina Makarova (Rusia).

Niculescu și Gasparian s-au impus după o oră și 33 de minute de joc și și-au asigurat un cec de 9.470 dolari și 105 puncte WTA. Următoarele adversare vor fi învingătoarele din meciul care opune perechea cehă Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, cap de serie numărul cinci, și cuplul Sara Errani (Italia)/Carla Suarez Navarro (Spania). Atât Niculescu, dar și Gasparian sunt calificate și în turul al doilea la simplu. Românca a dispus, luni, de germanca Sabine Lisicki cu 6-2, 6-2, în timp ce Gasparian a trecut duminică de Karolina Pliskova (Cehia/N. 10), cu 6-1, 6-1.

În turul secund la simplu, Monica o va înfrunta pe sârboaica Jelena Jankovic (N. 14), care a dispus de Jana Cepelova (Slovacia), cu 6-4, 6-7 (5), 6-0. Jankovic (30 ani, 20 WTA) o conduce cu 5-1 la meciurile directe pe Niculescu (28 ani, 37 WTA), dar ultima confruntare s-a încheiat cu victoria româncei, în 2013, chiar la Doha, în primul tur, cu 6-4, 6-1, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.