Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu s-a calificat în optimile probei de dublu la Cincinnati

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Niculescu

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și taiwaneza Su-Wei Hsieh s-au calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, după ce au învins cu 6-2, 6-2 cuplul Johanna Konta (Marea Britanie)/Christina McHale (SUA), conform Agerpres.

Niculescu și Hsieh au avut nevoie de doar 62 de minute pentru a obține victoria și și-au asigurat un cec de 9.545 dolari și 105 puncte WTA. Următoarele adversare vor fi învingătoarele din meciul Kristina Mladenovic (Franța)/Anastasia Pavliucenkova (Rusia) — Lucie Hradecka/Katerina Siniakova (Cehia/N. 6).

Niculescu și Hsieh au mai făcut pereche anul acesta la Biel-Bienne (Elveția), unde au câștigat titlul. Pe tabloul de dublu la Cincinnati se mai află româncele Irina Begu și Raluca Olaru, care vor juca în primul tur cu cuplul Abigail Spears (SUA)/Katarina Srebotnik (Slovenia), cap de serie numărul opt. Simona Halep, a doua favorită la simplu, va juca direct în turul secund, cu învingătoarea dintre două jucătoare venite din calificări, Monica Puig (Porto Rico) și Taylor Townsend (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.