Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu s-a retras de la turneul de la Miami

Monica Niculescu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al turneului de tenis WTA 1000 de la Miami, românca abandonând în setul doi meciul cu rusoaica Liudmila Samsonova (126 WTA), din motive medicale. În momentul în care a decis să abandoneze, Monica Niculescu conducea cu 1-0 la seturi, notează mediafax.

Monica Niculescu (152 WTA) a fost prima jucătoare de tenis din România intrată în cursa de calificare pe tabloul principal la Mastersul de tenis feminin de la Miami, dotat cu premii totale de 3,2 milioane USD. Din păcate, românca a abandonat din motive medicale, în primul tur al calificărilor, în fața rusoaicei Liudmila Samsonova (126 WTA).

Niculescu a câștigat primul set în mod categoric cu 6-2, în 40 de minute de joc, după ce a luat rusoaicei 3 break-uri.

În setul 2, Samsonova a câștigat primele 3 game-uri, la 0-3 Niculescu solicitând intervenția medicului. Din păcate, nu a mai reușit să ducă partida la bun sfârșit abandonând după jucarea game-ului 4 din al doilea set.

Cealaltă reprezentantă a României aflată în faza calificării pe tabloul principal este Mihaela Buzărnescu (137 WTA) care o întâlnește luni seara pe canadianca Leylah Fernandez (72 WTA).

De asemenea, pe tabloul principal al turneului participă direct Irina Begu (74 WTA), care o va întâlni în primul tur pe Anna Kalinskaia (115 WTA, Rusia), Sorana Cîrstea (66 WTA), care se confruntă cu Katrina Scott (443 WTA, SUA) și Simona Halep (3 WTA), care va evolua direct în turul doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.