Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop, în stare de șoc după moartea jurnalistului Florin Condurățeanu

spynews.ro
Florin Condurățeanu Monica Pop

Monica Pop e în stare de șoc, după ce în această seară a fost anunțată vestea că jurnalistul Florin Condurățeanu a murit. Medicul a postat un mesaj de regret pe pagina de socializare

Vestea tristă a acestei a șocat pe toată lumea. Florin Condurățeanu, Nea Țuțu, așa cum îl cunoșteau românii, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani în urma unui stop cardio-respirator, transmite spynews.ro.

Citește și: Ultima apariție TV a jurnalistului Florin Condurățeanu: Cu doar câteva zile în urmă a fost prezent la Antena Stars

Pentru toți anunțul morții a picat ca un trăsnet, iar medicul Monica Pop a împietrit în momentul în care a aflat că bunul său prieten și om cu care a lucrat atâția și atâția ani a plecat dintre noi fulgerător.

În urmă cu doar câteva minute a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj de regret, iar imediat reacțiile prietenilor virtuali nu au încetat să apară.

Citește și: VIDEO Fuego, la moartea lui Florin Condurățeanu: 'Un mare patriot român. Rar se va mai naște un astfel de om'

”De ce, Florin Condurățeanu????? Mult prea devreme, om frumos și foarte sufletist. Te iubesc veșnic. Dormi în pace, prieten drag!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Florin Condurățeanu a murit într-o zi foarte importantă pentru jurnaliștii români

Omul de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață în urmă cu doar câteva zeci de minute, iar vestea a fost anunțată în direct la Antena 3.

Citește și: VIDEO Horațiu Moldovan, medicul care a vorbit cu Florin Condurățeanu înainte de a muri: 'Mi-a fost pacient. Știu că era diabetic'

Celebrul Nea Țuțu a plecat dintre noi într-o zi foarte importantă pentru toți ziariștii din țara noastră, Ziua Jurnalistului Român.

Citește și: VIDEO | Mihai Gâdea, în lacrimi la 'Sinteza zilei': 'Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.